Google optimizasyon bölümünün mimli, hatta çoğu kişinin uyuz olduğu
@Bielof yani niyazi abime bana kattıkları için teşekkür ederim.
Kendisi ile google optimizasyon bölümünde konulara yazdığı mesajlar vesilesiyle dikkatimi çekti ve tanıştım sonrasında sektörümüzde olan sitemi hareketlendirmek için çalışmak istedim. İkimizde İstanbul Avrupa yakasında olduğumuz için yüz yüze görüşmemiz rahat oldu. Tabi sonrasında evinden falan alıp en az 10 kere daha keyfe keder buluşmuşuzdur, şirketime gelip
yemek yedirmeden aç bırakarak ağırlamışımdır falan
Teşekkür sebebime gelecek olursak bu sayın abim benim ana siteme hiç elini sürmeyip bana yeni bir site kurarak en başından başlatıp, nelere dikkat etmem gerektiğini, kendisinin bir makaleyi bile siteme atarken 3 saatlik uğraşını gördükten sonra anladım ki hiçbir şey bilmiyormuşum. Tabi ki ben kendisinden ücretsiz hiçbir talebim olmadı ve aramızda anlaşarak bir miktar ödeme yaptım. Ama bu tombalak abi bana parayı pulu boşver sen öğren diye sürekli kafama birşeyler sokmaya çabaladı. Telefon görüşmelerimiz hala en az 1 saat sürer. Ben bu kişi sayesinde öğrendiklerimi kendi ana sitemde uygulayarak bir kısım başarı sağladım ve gerçekten kendisine yüz yüze çok kez teşekkür etmeme rağmen buradan tanıştığım için ayrıca bu kanal aracılığı ile teşekkür etmek istedim. Seo konusunda bir çok bilirim diyerek vizyon sahibi olmayan kişilere hocalık yapabilecek düzeyde bir bilgiye dahip. Ve bildiklerini hiçbirşekilde esirgemeyen dürüstçe, usanmadan sıkılmadan saatlerce anlatan bir kişilik.
Önceleri bana söyledikleri bazı şeyler saçma gelirdi. Mesala bana sitemi tüm aşamalarıyla google da doğrula dedi. Abi ne alaka saçmalama ya bunlaramı takıyorsun diyordum. Bunun gibi bir çok şey yaptırdı ve anladım ki uygulayınca başarı sağlayabildim. Ha burdan şunu çıkarmasın kimse çok aşamalı doğrulamayla 1. sıra olmadım tabi ki ama bana saçma gelen bir örnekten bahsettim sadece
kendisine tekrar teşekkürlerimi iletiyorum. Ha unutmadan
@BiELOF; ne zaman boşnak böreği ısmarlıyosun
Selametle.