Serkanalaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimde 4 yıl önce açmış ve videolar yüklediğim bir kanal vardı, hiç bir şekilde ne mail nede telefon numarasına dair bilgim yok yani unuttum. Youtube'a mail attım dedim ki '' Kanal sahibi benim ve tamamen bilgilerimi unuttum, bana sadece kayıtlı mail, telefon yada gizli sorulardan 1 tanesinin ipucunu verin. Kullanıcı adı ile girilmiyor yoksa yine girerdim '' dememe rağmen güvenlik nedeni ile vermediler. Kanal öyle hatta ''amatör türküler'' kelimesinde ilk çıkan videolar arasında dahi video var ama işte Yapacak bir şey sizin kadar şanslı değilim bu konuda, tebrik ederim umarım daha da büyür ve iyi bir gelir kaynağınız olur.

sagol valla hocam hıc aklımda boyle bırsey yoktu bir mail ile hersey ortaya cıktı artık telıfsız sarkılar yuklerım sonrası ıcınde belkı vıdeo yaparım . güzel düşüncenizden dolayı tesekkur ederım.

nerazzurri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 milyon izlenmeli 2k aboneli kanal var 4 senedir geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle kapalı açılmıyor😅
valla ben youtube konusuna biraz uzagım oyuzden geçersiz tıklama benım ıcın uzak bir konus hocam