Nasıl bir bilgi istiyorsunuz? Ayrıca bu işin eğitimini satanları yadırgayamazsınız. Ne hale geldik derken adamlar bu işten ekmek yiyor. Neden ücretsiz paylaşsın ki?
Telefon tamircisine gidip, sana tamir için fiyat söylediğinde ne hale geldik demek gibi bir şey bu. Bu bir sektör. Kendine güveniyorsan kendini geliştirir, takip eder, araştırır, öğrenir, sen de eğitim satarsın ya da eğitim almadan kendini geliştirdiğin bilgiyle siteler açar kazanırsın.
yuh sana be yuh ben kimin ekmek parasına laf atmışım. eğitim satanda satmayan da herşeyimiz para olmuş herşeyden nasıl ben faydalanırım gözüyle bakıyoruz anlamında dedim ben eğitimmi istemişim ben sistemi mi öğrenmek istemişim Ben eğitim satan bütün uzmanlara saygım var örnek ben emrecandan aldım örnek @beachturk eğitim satıyor almadım ama bu arkadaş bilgisi ışığında oldukça saygım var helal hoş olsun hepsine. ayrıca ben zaten eğitim aldım. Benim demek istediğimi anlamamışın ufak tefek şeylerde bile menfaatçi olmuşuz 5 kişiyie eklenti hakkında bişi soracam dedim hepsi hocam parasız söylemem ama istersen eğitim veririm sana dediler. Senin gibi zihniyetler yüzünden hep ön yargılı olduk.
Not: Bi arkadaş yardımcı oldu dediği. Sormamla söylemesi tam 10 sn sürdü. Sadece bukadar . neyse ilginize teşekküre ederim arkadaşlar.