EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kenan Evren bulvarından havaalanına gittim. Ama sağolsun(!) tüm şehri gezdirdi. Medeni olması konuşmasından dolayı değil. Bende istanbul ağzını sevmiyorum zaten fakat adam atar yapıyor
2 tane mersinli/adanalı kızla takıldım. Aynı rengin farklı tonları...
Askerde vardı arkadaş.. Keşin önde gideni hayatı boş atardan ibaretti. Adamın yumurtaları almışlar kavgada..(Erkekliğini bildiğiniz almışlar) onu bile koruyamamış daha gidiyor laf yapıyor

Çalıştığım yerde bir tane abla var. O da numune.. Yani bana 26 yılda bir tane ben adanalıyım diyen iyi gelmedi
demekki gerçek adanaliya denk gelmediniz hocam istanbul taksicileri için medeni deme amacim eğer yabanci olduğunuzu anlarlarsa 75 ile kurtulamazsiniz kenan evrenden hava limani 35 40 lira tutar anca belki daha az ben mavi bulvara yakin oturuyorum hava limani ev arasi 25 tl veriyorum benim evin az ustu kenan evren zaten öpmusler

CeRo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allöş! Cılkını çıkardılar, laylon haberlerden gına geldi. Beriki gün bende böyle bir habere rasladım. Böyle eftik haber görünce zumzuğu editöre geçiresim geliyor kele.. Neyce çok oturdum galan dinelim şurda.

Lenovo bilgisayarımdan adanaca terimler kullanarak yazılmıştır.
hepsine ayiktim ama kelimelerde düşüklük var