UbrTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bir İstanbul Taksicileri gibi medeni taksicilerimiz olmaya bilir. Ama merak ettim nereden nereye gittiniz taksiyle iyi para almışlar adananın bir başından bir başına gitseniz o kadar tutmaz.

Konu aslında Adanada yaşamam değil Konu Adananın olmadığı şekilde gösterilmesi.

İstanbula ne zaman gitsem kuzenimde kalırdım ama her seferinde kuzenimin kocasının sözlü saçmalıklarını duyarım sallamam ama konuşur ben ev sahibiyim ben daha fazla yiyeceğim diye şimdi bir taksicinin sizi dolandırması mantığıyla gidecek olursak İstanbulluların hepsi menfaati ve bencil olacaktır.

Bir kişi ile yada bir kaç bin veya bir kaç yüz bin kişi ile şehir ve toplumların bir tutulmasına karşıyım. Adanaya bir daha gelecek olursanız haber verin yardımcı olurum size kimse o kadar çok taksi parası alamaz
Kenan Evren bulvarından havaalanına gittim. Ama sağolsun(!) tüm şehri gezdirdi. Medeni olması konuşmasından dolayı değil. Bende istanbul ağzını sevmiyorum zaten fakat adam atar yapıyor
2 tane mersinli/adanalı kızla takıldım. Aynı rengin farklı tonları...
Askerde vardı arkadaş.. Keşin önde gideni hayatı boş atardan ibaretti. Adamın yumurtaları almışlar kavgada..(Erkekliğini bildiğiniz almışlar) onu bile koruyamamış daha gidiyor laf yapıyor

Çalıştığım yerde bir tane abla var. O da numune.. Yani bana 26 yılda bir tane ben adanalıyım diyen iyi gelmedi