Mertcan03 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende şuan istanbulda yaşıyorum ama nasip olursa seneye aydına yerleşmeyi düşünüyorum. 3 ay önce aydına gittim ve çok hoşuma gitti.
Suriyeliye hiç rastlamadım. İnsanları yardım sever ve kültürlü. Havası da hoşuma gitti. Koku falan olduğunu söylüyorlardı ama 3 gün boyunca hiç denk gelmedim.
Ben yıllardır istanbuldan farklı bir şehire taşınma planları kuran biriyim ve bursa, izmir ve eskişehire bu sebeple gidip gezdim. Bursa ve izmirde suriyeliden geçilmiyor.Eskişehir ise soğuk Soğuğu pek sevmiyorum.
Aydın hem büyükşehir hemde büyükşehir olmasına rağmen düzenli bir yaşam tarzı var ve büyükşehirlerden eksik tarafını ben göremedim. Caddelerde gezerken portakal ağaçlarının arasından geçerek gezmek.
Aydın da temmuz ağustos ayında dışında rahatsız edici bir sıcaklıkta yokmuş. Ve ulaşım yönü de çok iyi. Denizli ve İzmir tren seferleri var. Canın sıkıldığında bin trene, izmiri veya denizliyi gez gel.
Benim gördüklerim bu yönde ama orada yaşayanlar da ekleme yaparsa benim açımdan da iyi olur.
kuşadasında 5 yıl yaşadım daha önce terchm hep kuşadasından yanaydı ama sürekli araştırmalarımda Antalya ve Muğla'nın daha çok tercih edildiğini gördüm. Tericihimide bu ikisinden birinde kullanıcam galiba.