Morningstar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merak etme sizin gözünüzde ki "büyük kanal" dediğiniz kanallarda yurtdışındaki içerikleri türkçeye çeviriyor sadece. Fakat ne yazık ki sosyal medya böyle bir yer büyük balıklardan küçük balıklara pasta dilimi pek kalmıyor. Yine de şimdi yurt dışında tutan bir içeriği, ülkeye getirip çekince okey, üstüne çekilmiş olan içeriği tekrar çekmek olmuyor işte. Bu şeye benziyor, bir dizinin analizini yapan 32897278 tane kanal var. Farkınız nedir? Eleştiri için yüklemediniz mi video yu? Youtube'da olmak istediğiniz ve hayalini kurduğunuz insanlar ile çalışıyorum o yüzden bildiğim için söylüyorum

Eleştiri kaldıramıyorsanız, yapılan eleştirileri "boş konuşuyorsunuz" diyecekseniz paylaşmayın.
Yapılan tüm eleştirilere hoşgörüyle bakıyorum. Ama kalkıp birisi bana saatlerce emek verdiğim içeriğe özgün değilsin derse bu eleştiri olmuyor. Youtube da binlerce kanal aynı konular üzerine video yapabiliyor diyorum bana yurtdışından getirsen neyse diyorsunuz. Neyse tamam siz haklısınız teşekkürler.

dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öyle her denileni kafaya takarsan ilerde işin daha zor. bana öyle yorumlar geliyor ki akıllara zarar . ciddiye alsam akıl sağlığımdan olacağım ben şahsen dünyayı kurtarmıyorum ortaya hobi olarak karışık bişeyler sallıyorum alan alır gülen güler misali
haklısın hocam.