Gerçekten konuşulmadığını mı düşünüyosun? Kaç çocuk tecavüzü olayında göz yaşı dökebildin mesela bahseder misin? Ben ne kadar döktüm biliyomusun? Hayvan işkenceleri tecavüzleri, kul hakkı yiyenler, oonlara tepkimiz yok mu? Biz onlara da bunlara da konuşan kesimiz belki? Her müslüman sadece kafasına esene konuşuyor mu zannediyosun? Mesela bu noel sitesi açan başka işi yok, dinde dikkat ettiği hiç bişey yok, sadece bu kaldı ve bu siteyi açtı öyle mi düşünüyosun? Belki o adam da doğru düzgün birisi. ve görevini yapıyorum? Samimi gelmek için ne yapmalıyız? bi çabamız mı olmalı ?
söylediklerinle değil senin hakkında söylenenlerle samimi olabilirsin hocam. kısacası dünyayı bile kurtarsan dedikodu denilen şey ile yerin dibine de girebilirsin. bu siteyi açan arkadaşın amacının düzgün olduğuna inanmıyorum. ha içten yüreklilikle yazmış olabilir ama kendisine inanadıramamasınım sebebi şu anki ülkenin durumu. bizim noel den önce ülkede din üzerinden dönen pazarlıklara dur dememiz lazım. ülkede herşey düzgün dürüst olsaydı, bu siteyi açan arkadaşın üstüne de bu kadar gidilmezdi.