Hipek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten konuşulmadığını mı düşünüyosun? Kaç çocuk tecavüzü olayında göz yaşı dökebildin mesela bahseder misin? Ben ne kadar döktüm biliyomusun? Hayvan işkenceleri tecavüzleri, kul hakkı yiyenler, oonlara tepkimiz yok mu? Biz onlara da bunlara da konuşan kesimiz belki? Her müslüman sadece kafasına esene konuşuyor mu zannediyosun? Mesela bu noel sitesi açan başka işi yok, dinde dikkat ettiği hiç bişey yok, sadece bu kaldı ve bu siteyi açtı öyle mi düşünüyosun? Belki o adam da doğru düzgün birisi. ve görevini yapıyorum? Samimi gelmek için ne yapmalıyız? bi çabamız mı olmalı ?
Örnek gösterdiği hocalara bakınca o siteyi açan kişinin nasıl bir zihniyetle açtığını tahmin edebiliyorum zira o adamların tipini gören inancından düşüncesine şahit olan imanından şüphe eder.
Siz böyle yapıyorsunuz demedim ben, dememde.

Ben yapı itibariyle göz yaşı dökemiyorum, üzülerek tepkıi gösteremiyorum. O tecavüzcüye karşı nefret duyuyorum ve "canını almak" istiyorum. Ufacık çocuğun ona gücü yetmiyor çünkü belli ki onu koruyan yok şeytandan.
Konuşulmuyor.. Ne ensar vakfı ne başka şeyler. Tecavüze uğrayan kişiler suçlu onların gözünde.