adsense den kaybedenlere verebilirsin. bende kaybettim ama benden daha çok yatırım yapıp adsenseleri kapananlar var onlara yardım edebilirsin.
"...sektörü tamamen bitirmeden başkalarınında kazanmasını sağlamak..."
Kelimeyi merak ettim doğrusu fakat travel, rentacar gibi bir çok keyword var tbm 1TL'den fazla olan. Sizin siteyi görmeden ifşa işi sıkıntı gibi bana göre...
Burada paylaşırsanız yarın çöp olacaktır. İsteyenler arasında çekiliş yapıp gönderin veya hiç göndermeyin derim.
Bana yeni bir proje için yardımci olabilirsiniz [emoji4]
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pm 'den rica edebilirmiyim. Böylelikle belli bir sayıda kişiye verip fazlada sektörü bitirmiş olmazsınız
Bence siz sektörü ifşa falan etmeyeceksiniz..
Birileri yararlansın isterseniz bir kaç kişiye sektörü özel mesaj atabilirsiniz
Hocam çekiliş yapın. Olursa ben katılırım. 5 kişiye yada 10 kişiye verin
Ee hocam bekliyoruz
Türkçe site için 1TL çok iyi maşaALLAH pm gönderdim hocam sektörü merak ettim doğrusu
Bende öyle tahmin ediyorum bakalım ne çıkacak
eger gercekten herkesın basarılı olacagını dusunuyorsanız makul bir fiyata belirli sayıdaki kişiye destek verebılırsınız. Onun dısında ucretsız dusunursenız guzel bir sunum seklınde hazırlayıp bunu pdf seklınde ısteyenlere ozelden atabılırsınız
TBM'si benim gibi 03 kuruş olanlara verebilirsin
Bende katılıyorum. [emoji4]
GM 6 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vay be hayallerimdeki kazançlar, umarım sadece hayallerimde kalmaz.
Çekiliş için takip, etiketlerseniz sevinirim.
O kadar tıklamaya yabancı içerikle daha çok kazanırdın boş yere buralarda harcama kendini
site satışa çıkarsa pm lütfen
Bende görmek isterim bu kelimeyi.
Arkadaşlar anlamadığım 2 nokta var. Aydınlatabilecek olanınız var mı acaba?
1) 0,98 TBM ile 910 tıklama çarpıldığında nasıl 206 TL yapıyor, ve 3 Aralık ile 4 Aralık tarihlerindeki TBM ve Tıklama arasındaki orantısızlık nasıl oluyor?
2) 1 Aralık 2018 - 13 Aralık 2018 arasını topladığımız zaman zar zor 3,000 TL yaparken, bir alttaki resimde nasıl 1-17 Aralık 15,337 TL çıkıyor?