İnternetim kesildi 15 dk önce şuan musteri hizmetlerini ariyorum 9 dakikadir hala baglanicam. Ama ben onlardan daha inatçıyım beklerim..
Vodafone müşteri hizmetlerini araya araya artık bezdim. Arkadaş cevap olmuyorlar sanki bi bant vermişler adamlara o banttan konuşuyorlar.
Allah belalarını versin ya. Her hafta başı aramazsam hız 2-3 mbit oluyor, arayımca düzeltip tekrar 8-10a çıkarıyorlar
Her gün saat 12 de işe başlamadan önce arıyorum aramalarda da muhattap bulamıyorsun ciddi anlamda can sıkan ve gereksiz bir firma gibi olmaya başladı gözümde.
Yalnız, Türk Telekom çalışanları o kontrolü sağladığında yüksek hız alabiliyor olabilirler fakat bu o hızı vereceği anlamına gelmiyor. Yazın yazlığa bağlattığım internet 16 Mbps hızındaydı TT çalışanı geldi kurulumu yaptı aşağıda kutuda (sitenin ortasında kutumuz) 14-15 Mbps alabildiğini söyledi ve ne hikmetse eve 3 Mbps üzerinde bir bağlantı gelmiyordu. Eve çekmiş olduğum (ki daha yeni kendim döşemiştim) kabloda sorun olduğunu söyledi. Bir sorun olduğunda kendi numarası olduğu için hep bununla iletişime geçiyordum fakat 1 kere müşteri hizmetlerini aradım ve bir anda hızım 15 Mbps'e çıkmıştı. Bu bahsi geçen hakaretlerimi buraya yazmak istemediğim şahıs hızı ben yanından ayrıldığımda direkt düşürüyormuş. Daha sonrasında komşum için geldiğinde noldu senin internet Engin dediğinde abi düzelttim ben 15 geliyor demiştim nasıl 15 geliyor bağlantı kaldırmaz ben kısayım onu 8'e dedi ve tehdit etmiştim o internet 1 Mbps bile yavaşlarsa seni vururum diye. Aynı zamanda ek iş olarak alt yapı vs. yapıyormuş bu çakal aklı sıra beni bezdirip kendine tekrardan döşetmemi isteyecekmiş.
Özetle: TT çalışanın yaptığı testte çıkan değer modeme gelmiyorsa Türk Telekom'un orada yer alan saha ekibi engelliyordur bağlantıyı.
Aslında iyi bir deneyim, ben tekrar arayıp sorun bildirecem gelen teknik eleman o problemi çözmezse mahallede çıkışını engelleriz artık