Pardon onu yazmayı unuttum. Kas gelişimi için istiyorum. Dediğim gibi yurtdışında en iyisi hangisi ise ondan sipariş etmesini istiyorum. Protein tozu - bca - amino asit vb. gerekli şeyleri markası ile birlikte söylerseniz çok mutlu olurum.
Marka vermeyeceğim fakat, Protein + BCAA + Kreatin kombinasyonu yapabilirsin. Fakat, herhangi bir alt yapın yoksa yani yeni başlıyor ya da yakın zamanda başladıysan spora fazla yüklenme ve birkaç ay standart beslenmeni arttırarak ihtiyaçlarını karşılamaya çalış. Sonrasında takviyelere yönelirsen daha sağlıklı olacaktır. Çünkü vücudun bir anda hepsini kaldırmasını beklemek saçmalık olur. Başlangıçta protein ile başlayabilirsin yalnızca oda antrenmanlar nedeniyle ihtiyacın olan protein eksiğini kapatmak adına yeterince beslenemeyeceğini düşünüyorsan (ki bu devirde bu et vb. fiyatlarıyla zor)
Multipower, Universal ve Optimum bu markalar iyidir tavsiye ederim.
kargoyla girmiyor yurda diye biliyorum paranız boşa gitmesin bi kontrol edin yasak olması lazım
Ayrıca evet, mesaja biraz daha dikkat ettim kuzeniniz eğer kendisi giriş yaparken sokmayacak ise kargo vb. ile girişi yasak ülkeye bilginiz olsun.