NobraN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam amacım tartışma yaratmak değil fakat video'ya attığınız başlıktan insanlar röportaj yapmış olmanızı bekliyor. Videoyu izlediğimizde röportaj yapmadığınızı görüyoruz bunu da internetten görüştük şeklinde söylüyorsunuz fakat içeriğinizin tamamı ruhi çenet'in videosunun bir kısmından oluşuyor. Şimdi röportaj yaptım diyerek bizi kandırmadınız mı ? Resim konusuna gelince , konudaki ilk mesajda çok korkunç olduğunu söylediniz fakat ortadaki resim dandik bilim kurgu filmlerindeki saçma robotları andırıyor ve hiçbir korkutuculuğu veya ürperticiliği yok. Şurada 100 kişiye sorsanız 10 kişi korku hissi uyandırdığını söylemez.

Ayrıca ruhi çenet'in videosunu ekleyenlere de sizin gibi insanlar yüzünden youtuberlar işi bırakıyor demişsiniz. Ortada bir çalıntı içerik var. Sizi bunun için takdir mi etmelerini bekliyordunuz ?
Hocam bende tartışmak istemiyorum. Sondaki resim editlerken beni korkuttu sizi korkutmamış olabilir doğrudur.Ayrıca ruhi çenet in videosunu izlemedim bile.Yani şansıma bakki attığım video nelere denk geliyo. Neyse iyi forumlar.

By_tozi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel içerik olmuş, abone oldum.
Videoları kendiniz mi çektiniz ?
Teşekkürler,evet hocam.