Venque adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende spora tekrar başladım fakat gittiğim salonda program yazdırmak 50₺ imiş öğrenci olduğumdan yazdıramadım 60 kiloyum ve 173 boyum var pazartesi çarşamba cuma şeklinde gidiyorum hızlı bir gelişme istiyorum hard çalışma yahut hafta içi her gün gidebilirim önereceğiniz şeyler nelerdir? Program olarak kendimce bişeyler çıkartmak istiyorum bunun için site uygulama vs var mı acaba ?
Aslında bak böyle bir program/uygulama çıkartılsa patlama yapar. Size özel düşünseniz program çıkartıyor ve o programa göre çalışıyorsunuz. Ama öyle dandik bir şey olmayacak, tam anlamıyla profesyonel olacak.

BigSEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben salonda bölgesel çalışıyorum. Pazartesi göğüs,Salı biceps-triceps,Perşembe omuz, Cuma da sırt olarak ayırdım. Gayette güzel gidiyor. Eğer kas yapmak istiyorsan bölgesel tavsiye ederim. Bir de temel 5-6 hareket var onları uygularsan yeterli. Ekstra hareket hem farklı bölgeyi çalıştırır hem de verim alamazsın. Ama en önemlisi istikrar.
Bu arada body sporunda herkes çok bilgilidir en iyisini bilirler. Kimseye aldırış etmeden kendi programını oluştur derim.
Doğru söylüyorsunuz hocam, kendi programımı nasıl çıkartacağıma dair birkaç inceleme yapıyorum.