Yıllardır üyeyim 1 kere mesaj atmadılar...
tek seferde 3 bin 4 bin tl lik alışveriş yapın sonra yapmayın görürsünüz 3 ayda zor sildirdim kelendimi

Avansas'a üye olurken mail ve sms bildirimleri için ayrı ayrı onay butonu var. Ve diğer siteler gibi bu seçenekleri zaten seçili olarak getirip de 'üşenmezsen kaldır' demiyorlar. Seçilmemiş halde getiriyorlar. Yani özellikle aktif edersen gönderiyorular reklam mesajlarını
seçmeyin yine atıyorlar bir hata olmuştur diyorlar ama yine atıyorlar hayatımda gördüğüm en amatòr ve sirkülasyonu yüksek site avansastır.deneyin görün. ama yüklü alışveriş yapın önce.
her ay bölge satıcısı mı değişir liste verirsin zaman ayırırsın bir bakıyorsun liste verdigin adam işten çıkmış yerine başka gelmiş ona liste veriyorsun dönmüyor liste nerde liste yok 1 ay sonra başka satışcı arıyor bölge müdürümle gelelim kusura bakmayın falan filanlar.
şükür kurtuldum ve hayatta kapımdan sokmam zaten a ürünü sipariş veriyorsun b ürünü geliyor sebep ne çünkü stokta o varmış varsa var banane ben o ürünü istiyorum diyorsun birde iade ile cebelleşiyorsun.
kurumsallık sıfır.