yektapoyraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşim bulgar sınır kapısında elde çiçek bekleyen çok adam var.. hatta baya meşhurlar.. millet bakıp bakıp gülüyor. özellikle görevliler.. Yani ne diyeyim bilemiyorum ki. İnterneti 90'ların ortasında kullanmaya başladık o zaman bile vardı bu adamlar.. Adamlar diyorum zira çete bunlar.. Hatta sanırım Ukrayna'da Lugansk diye bir yer var resmen ne kadar çer çöp kadın var buradan çıkıyor..

Madem o kadar paran var atla ukrayna'ya git tut elinden beğendiğin bir kadını getir.. yani bu arkadaş "bir afrika ülkesindeyim babamdan maden kaldı ama alamıyorum prosedürler var." oltasına bile inanır gibi geldi.. Son bir not.. eşim bankacı.. böyle bulgara mulgara para yollamaya gelen tipler olduğu zaman uyarıyorlar adamlar nuh demiyor düşün... Müstehaktır kardeşim ister darıl ister kız bana. Yaşayarak görecek. Selametle.
Bunlar kızlar değil. Burada ciddi bir şebeke var.
15-20 senedir hem Ukrayna'ya gider gelirim hem internet işleri yaparım.
Ukrayna kadın üzerinden yapılan dolandırıcılığın anavatanıdır.
Bu işi iyi biliyorum çünkü 7-8 sene önce bana böyle bir script kodlamam ve işe ortak olmam teklif edilmişti Ukrayna'da.
Detayları öğrenince bunun dol@ndırıcılık olduğunu söyledim ve reddettim.
Eski kız arkadaşım savaştan kaçıp rusya ya gitti. 3 senede benden iyi arabaya biner hale geldi.
Dünyada abaza ahmak çok fazla.

O kızların hiç biri gerçek değildir. Ajanslar sıkıntıdaki kızlara 100 dolar verir profesyonel fotoğraf çektirir.
Sonra bu fotoğrafları sahte evlilik siteleri, sahte arkadaşlık siteleri ve dolandırma amacıyla kullanırlar.
Resimdeki kızların çoğunun durumdan haberi bile yoktur.
Arkadaşlık ve evlilik sitelerinde kızların kendileri yoktur sadece fotoğrafları vardır, 2-3 tane ingilizce bilen kız 300 farklı kızmış gibi yazışır erkek üyeler ile.
Erkek üyeler sistem üzerinden kızlara çiçek çikolata hediye gönderdiklerini zannederler boşa para verirler.
Bu arkadaşı dolandıran kişinin de bir kız olmadığına eminim.
Orada da düzgün kızlar ve para için herşeyi yapacak motorlar mevcut.
Bir Ukraynalı kız annem hasta, babam öldü, işten atıldım, kiramı ödeyemedim evden atacaklar, telefonum kırıldı sana resim atamıyorum vs. diyorsa POKA deyin.
Aslında dolandırılan insanlara çok da acımıyorum.
Dolandırılan insanların çoğu ya korktukları için mücadele etmekten kaçan ya da haketmedikleri bir şeyi elde etmeye çalışırken elindekinden olan insanlardır.
Dolandırıcıların kullandığı 2 teme insani davranış modeli vardır, VER KURTUL veya HAZ KOVALAMAK.
Olaydaki arkadaş dol@ndırıldığında da zerre acımazdım. Adam altınlar ile gelecek ukraynalı güzel kız bekliyor.
Bir kızla tanıştın mı sen gidersin, kızı yerinde ortamında işinde gücünde görürsün.
Babasının kartından para çekip kız davet eden adam zaten dol@ndırılmayı hakediyordur.