Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben tek kusurlu olanın haber siteleri olduğunu düşünmüyorum. Şöyle örnek vereyim: Bir ara öksürükten kırılıyorum. Uykuyu unuttum desem yeridir. Şurup falan fayda etmiyor. "Öksürüğe ne iyi gelir" diye arattım. Haber sitelerine kazandırmayayım diye, farklı sitelere girdim. Fakat öyle saçmalamışlar ki, insan güvenip uygulamaya kalksa ölecek yani. Hal böyle olunca, sağlık söz konusu olduğundan, güvenilir diye haber sitelerine girdim.

Piyasada doğru dürüst site yok artık. Spam yapan sadece haber siteleri değil ki. Özgün yazıyorum ayağına, aynı b.okun lavicerdini yazan on binlerce yazar var. Bir o kadar da bunları sitelerine ekleyenler. Kaliteli içerik, sağlam bir sosyal medya desteği, bana göre er geç iyi yerlere getirir bizi.

Kısa vadede çözüm için, niş başlıklar seçilmeli. Hatta nişin nişini bulmak lazım Bir konuya aylık 50 kişi gelse ve 100 konu bulsak, alın size aylık 5 bin kişi

Konuya gelecek olursak; ne haber siteleri spam yapmaktan vazgeçer, ne Google bunlara bir dur der. Geçtiğimiz yıllarda h-aberler.com sitesinden tanıtım yazısı satışı konusunu hatırlayanlar vardır. Google, çok fazla satış oldu diye siteyi arama sonuçlarından komple kaldırdı. Peki ne kadar sürdü? Birkaç gün bile değildi yanlış hatırlamıyorsam. Aynısını biz yapsaydık ne olurdu?
Cem abiye katılmakla beraber şunuda belirtmek istiyorum.

Bu konuya yorum yapıpta içeriklerinin sıfır düzen ve sıfır faydalı olduğunu bildiğim bir iki adam var. ve utanmadan konuya yorum atmışlar. (İşi bilenler gibi)

Kaliteli işler yapılsa haber siteleri geçemezdi kimseyi. Ama yakında düzelcektir bu durum inanıyorum Google buna bir çözüm sunacaktır. Tabi bizler işimizi adam akıllı yaparsak. Kullanıcıyı sitede gezindirebilirsek. İçerik ve Teknik olarak (hız vs) haber sitelerinden iyi olursak....