Geçen bir arkadaşımı bu tema ile alakalı yazdı. Çok araştırmış o şekilde almış. Ama sanırım yönetim panelinin TR dil desteği yok.
Hocam TR Yönetim paneli yok doğru. Ama ortalam bir net ve pc kullanıcısı için çok gerek duyulacağını da düşünmüyorum şahsen. Çünkü Footer Header Post Comments Ads gibi terimler hemen her site kuran kişinin bildiği klasik terimler. Zaten Türkçe Dil de çekebiliyorsunuz hazır olarak. Tüm yazılar Türkçe oluyor. Ama ayar kısmı olmuyor. Temayı çözmek biraz zahmet istiyor da öğrenince herşeyi yapabiliyorsunuz.
Ben iade ettim nedeni ise domain lisans adedi vermesi 2 lisans hakkınız var theöeforestte olsa alırdım fakat lisans sınırı çok saçma
Hocam bu konuda herkes şikayetçi. O kadar para verip 1 lisans alıyorsunuz. Üstüne bir de lisansı 3 kere değiştirme hakkınız var. Sonrasında yeni lisans alın diyor. Çok fazla websitesinden lisaans kurup kaldırdınız diyorlar... Buna da şöyle açıklama yaptılar. Daha önce lisans koruma yokken, satın alanlar bir çok websitelerinin tamamında bu temaya geçip ayarlarını yapıp hazır hale getiriyorlardı. O şekilde kullanıp yeni sitelerine lisans kuruyorlardı. Bunun önüne geçmek için yapmışlar lisans değiştirme sayısını da.
Çok sağlam bir tema. Bende kullanıyorum. Reklam tercihleri bana yetersiz geldiği için ekstradan reklam yerleşimleri yaptım. Bana göre tek sıkıntı çok fazla eklenti var.
Hocam request sayısı bir çok temaya göre oldukça az o kadar özelliğe rağmen. O pluginleri kullanmak zorunda değilsiniz. İstemediğinizi indirmeyin kurmayın silin. Şu an tekrar baktıum İsterseniz hiçbir plugini aktif etmeyin tema yine tam hali ile çalışıyor. Ama ne olur. Sosyal Pluginler olmaz. Reklam plugini olmaz. Amp olmaz... Zorunlu değil hiçbir plugini...