Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Site adresi: PM ile
Açık arttırma başlangıç fiyatı: 1 TL
Minimum Arttırma: 50 TL
Açık arttırma sonlanma: Son tekliften 48 saat sonra
Sitenin aylık getirisi: -
Sitenin açılış tarihi: 1 yıl
Kategori, sitenin içeriği nedir: İnstaweb
Günlük hit sayısı: 5-10
Ziyaretçi kaynağı: -
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 yıl
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Yok
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil
Domain sonlanma zamanı: 27.09.2019
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Domain Godaddy'de kayıtlıdır.
Siteyi forum dışı (Whatsapp üzerinden) 1500 TL'ye satın almıştım 1 yıl önce. Cihan ile görüştüğümde sitenin ilk sahibinin kendisi ile görüşmesi üzerine benim kullanıcı bilgilerimi kayıt edebileceğini söyledi. Satın aldığım kişi de ilk sahibi değilmiş. Bu yüzden kendi bilgilerimle kaydedilmedi. Ancak Lisans sorgulamada, güncellemede vs sıkıntı yoktur.
Sitede 10-15 adet kullanıcı bulunuyor. User+Pass şeklinde 1000 tane kullanıcıyı 30-50 TL civarlarına satanları gördüm ancak havuzu botlarla doldurmak istemediğim için user satın almadım. Amacım %100 Türk havuz oluşturmaktı. Eğer sosyal medyadan güzel hit getirebilirseniz havuz hızlıca dolacaktır. Şu anda bile (5-10 hitle) günde 2-3 kişi kayıt oluyor ancak havuzda çok fazla user olmadığı için çıkıyorlar tekrar sistemden.
7.2 versiyonunda login sıkıntısı olduğüu için 7.1.2 sürümünü kullanıyorum. İstenirse güncellenebilir ancak login sıkıntısı yaşayabilirsiniz bilginiz olsun. Sunucum yurt dışı olduğu için mobil veya e-posta onayından sonra ilk denemede siteye giriş yapılıyor. Türkiye sunucularında hesapların onaya düşeceğini sanmıyorum. Benim sunucum Arizona'da.
Hemen al fiyatı yoktur. Özelden verilen teklifler geçerli değildir.