.UrunOku sayfaya sonradan dahil edilmiyor. Zaten önceden sayfada olduğunu varsaydım.
"Burada da sonuca yaklaşmışsın ama yine seçiciyi normal olarak eklemesini önermişsin. Ayrıca önceki mesajımda bahsettiğim gibi ID her sayfada 1 adet kullanılmalı. Oysa sen ID ile sonradan eklenenleri seçmeyi önermişsin. Yani seçici yanlış onun yerine class veya başka bir şey kullanılabilir."
Arkadaş sayfaya sonradan gelen id değeri "btn" olan "div" elementine olan tıklamayı yakalamaya çalışıyor.
$("#btn").on("click",function(){ alert(222); });
Doğal olarak benim verdiğim cevap doğru olmuş oluyor. İd değer 1 sayfada 1 adet olması gerektiğini bende biliyorum. class olmuş olsaydı ne olacak aynı class a sahip 1 den fazla elemente olan tıklamaları yakalaması onun için daha zor olacaktı.
Bence en basiti seçicinin benim verdiğim örnekteki gibi yine id olması ve gelen idlerin sonuna benzersiz bir sayı getirilmesidir.
Ek olarak sende doğru cevabı verememişsin sanırım.
Arkadaş .UrunOku tıklamasında sorun yaşamıyor anladığım kadarıyla ona tıklandıktan sonra gelen verinin içindeki tıklamalarda sorun yaşıyor.
$(document).on('click', '#btn', function(e) {
alert('herkes bazıları gibi doğru cevabı veremiyor!');
});Saygılar. İyi geceler...
Arkadaş .live() metodunu .on() metoduna çevirmiş ama çalışmıyor demiş...
İçerisindeki alert olan kısımda zaten hatalı ama ben .live() dan .on() geçişine örnek verdim.
Yine de Dom'a sonradan eklenen ve birden fazla benzer verinin seçicisin aynı ID olması doğru değil.
Class ile seçtiğinde hangi elemana tıklanmışsa onun parent'tındaki içeriği günceller sayfadaki başka yerdeki benzer class içeriğini değiştirmez kod doğru olarak yazılmışsa...
Neyse sonuç olarak kod zaten çok hatalı... Galiba arkadaşın istediği bu şekilde bir şey :S
$(document).on('click', '.UrunOku', function(e) {
e.preventDefault();
var el = $(this);
var syfid = el.attr('rel');
//var index = el.index() -2;
$.ajax({
type:'POST',
url:'Sayfa.php?Git=UrunOkuUrunDetay_Duzenle',
data: {syf_Id: syfid},
success: function( data ) {
el.html( data );
//$('.UrunOku').eq( index ).html( data );