yaş mama yiyorsa yaş mamadan kesin hocam çok kilo yapiyor benimki 1 yasinda 4 kilo geliyordu yaş mama yüzünden

günde 3 öğün azar azar kuru mama verirseniz birde bol su içerse ( gerekirse ağzına siringayla verin) 2 ay içinde fit olur hocam birde çok hareket etmesi lazim zayıflatıcı fare oyuncaklar var alın kovalasin dursun

lazer tavsiye etmiyorum psikolojisi bozuluyor duvara falan tırmanıyor durduk yerde
kisirlastirilmayan kedilerde üreme yolunda sürekli çiş var gibi gözüküyor ve zamanla tutamamaya başlıyor ayrıca kisirlastirilirsa kanser riski de ortadan kalkmış olur. ayrıca iç ve dış parazit asilarina dikkat edin çim yiyip kusmasina yardim edin bu sorunlar kalmamış olur hocam

buda benim koca kafa
Masallah kedınız cok tatlı :d
Bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler. Ben 6 yıldır besliyorum fakat çok ilgilenemediğimi düşünüyorum. Yoğun ve düzensiz işler sebebiyle. Son olarak bir soru daha sorayım belki o konuda da bilginiz vardır. Malum tüy en büyük problem. Ve eve misafir geldiğinde her tarafı tüy oluyor. Her gün temizlesem de fayda etmiyor. Bunun için öneriniz var mı? Bu hafta traş ettireceğim. Onun dışında yaş mama vermiyorum. Küçükken çok veriyordum. Suan sadece kuru mama. Tavuklu. Acaba farklı mama mı kullanmalıyım? Hills Science Plan Tavuklu kullanıyorum.