Kazandım mı
Kod alabilirim wordpress eksiklerim için gayet iyi olacaktır.
Mümkünse almak istiyorum.
Temel seo ayarları, meta etiket nedir?, do-follow, no-follow nedir nasıl yapılır gibi konular da eklenebilir.
bende alabilir miyim ?
pek bilgim olmadıgından ne eklenebilir fikir veremiyorum
hazırlanan siteye hit nasıl çekilir olabilir
Bende katilmak isterim
bende katilmak isterim, konu olarak da wordpres site uzerinde haclink kontrolu nasil yapilir , nasil onlem alinir konusu yeralabilir, birde gelir artiracak seviyede adsense yerlesimi konusu ele alinabilir.
Tesekkurler hizmet icin , hayirli isler
bende katilmak isterim, konu olarak da wordpres site uzerinde haclink kontrolu nasil yapilir , nasil onlem alinir konusu yeralabilir, birde gelir artiracak seviyede adsense yerlesimi konusu ele alinabilir.
Tesekkurler hizmet icin , hayirli isler
Ben de alıp izlemek istiyorum, kodu iletirseniz sevinirim
Bende alabilirsem çok iyi olur. Şu sıralar yeni yeni adım atmaya başladım wordpress e çok faydalı olacaktır. Özellikle popüler olan katmanlar şeklinde olan parallax efektinin nasıl yapıldığını merak etmekteyim. Onun haricinde de örenmem gereken birçok şey var. Şimdiden teşekkürler
Bende alabilir miyim hocam?
Bende katılmak isterim.
Teşekkürler..
Konu tavsiyelerim:
- Wordpress eklentiler (Alt başlık açılabilir. Seo eklentileri, optimizasyon eklentileri gibi.)
- Wordpress tema ayarları / Tema türkçeleştirme.
- Wordpress site yedekleme / taşıma.
24 saat sınırı olmasa idi kesinlikle ben de isterdim Adnan abi

Geçen ki sohbetimizde sana söylemiştim Wordpress konusunda hiçbir bilgim yok
Ben de katılmak istiyorum teşekkürler
konu olarak da
-İç seo nasıl yapılır
-site hızı nasıl artırılır(gtmetrix)
kaçırmadıysam alabilir miyim
kaçırmadıysam banada bir bilet lütfen
kurs için kod rica ediyorum
tüm kodlar gönderildi arkadaşlar dün gece ufak bir teknik sorun vardı düzeltildi.
@Bloglava özel mesaj kutunzu boşaltınca mesaj atar mısınız
24 arkadaşımız katıldı tamamını kabul ettim. bundan sonraki aşamada ne yazık ki ücretsiz yardımcı olamayacağım.