TRT bünyesinde yeni açılacak TRT2 kanalı için 81 il tanıtım projesinin yapımcı firmasıyız. Şuan doğu illerinden çekimlere başlanmıştır.
Bölümlere ayrılmış toplamda 14 ay sürecek çalışmamız için araç ve yakıt sponsoru aranmaktadır. Tüm bölümler için değilde sadece bulunduğunuz bölge ve il içinde sponsorluk teklifleri değerlendirilebilir. TRT sözleşmemiz gereği farklı alanlarda sponsorlarımıza fayda sağlayabiliriz.

Sağlayacağımız fayda TRT sözleşmesi ile sınırlıdır.

Örneğin Yakıt Sponsorumuz oldunuz! İliniz de yapacağımızı çekimler sonrası TRT bildiriminizi yapıyoruz ve TRT yapımı tv den izleyiciye ulaştırdığında program sonunda isminize veya firmanız adına bir teşekkür yazısı yayınlıyor.

Bunun dışında profesyonel ekibimiz sponsorlarına özel kurumsal tanıtım çekimleri hizmeti de verebiliyor. Örneğin konaklama hizmeti veren kurumunuz ekibimize konaklama hizmeti verdiğin de karşılığında size hizmet noktanız ile alakalı bir tanıtım çekimi hizmeti sunabilir...

Ayrıca herhangi bir sponsorluk çalışması olmaksızın profesyonel ekibimiz kurumsal tanıtım hizmetleri verebilmektedir. Bu konuda talebinizi iletebilir ve teklif alabilirsiniz.
Örnek Çekimler:

https://vimeo.com/80087407

Bölgelere Göre Çekim Planı

Başlıca Sponsorluk İhtiyaçlarımız;

-) Araç (Şoförlü Olması Tercih Edilir)
-) Yakıt
-) Konaklama
-) Rehberlik

Farklı sponsorluk tekliflerine de açığız.

Proje detayları hakkında pm den detay ve belge paylaşabilirim...

PROJE HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN İNCELEYİN