Aynı şekilde google drivede öyle, üniversite maillerine sınırsız depolama veriyorlar ama artık üniversitenin mail yönetimi hangi birimdeyse tüm dosyalarınızı görebiliyor, erişebiliyor. Bunu farkettiğim zaman kendi gmail hesabıma ek depolama alanı satın aldım onu kullanıyorum. Şöyle bir şey yapabilirsiniz;
Yazdığınız dökümanı rarlayın ve rarı şifreleyin ardından one driveye aktarın bence. Hatta farklı programlarla 2 3 kez ekstra şifrelerseniz bence kimse erişemez. Hemde depolama kullanmış olursunuz.
Hocam one drive kullanmıcamki. Onedrive da oturum açmadım. Ama o sharepointte oturum açık galiba. Siteler diye bölüm var. Mesela oraya kaydet seçeneğide var. Ben kendi bilgisayarıma kaydediyorum. Ancak onlar erişebiliyorsa çok kötü olur. Bunları webde yayınlıcaz yani bu ne saçmalık ya. Elimizi nereye atsak bi kaç yancı çıkıyor. Kişiselliğe saygı kalmadı anasını satim ya. At kafalılar bir hizmet sunuyosunuz bırakın kullanalım illa salya sümük bakıcaklar. Yapcaksanda uyar anasını satim, bunu edinirsen gizlilik diye bişey yok. Yazdığın herşeyi görürüz diye. Bizde almayalım. Sanki 3.Dünya savaşının şifrelerini yazıyoruz. Aman ha kaçırmayın erişin bakın. A** gerizekalıları.