GÜNCELLEME 07.03.2019

Satışa kitap içerisi bilgilerin aktarıldığı ve Pinterest odaklı sitelerinde Adsense başvurusu öncesi nasıl düzenleme yapılması gerektiğini aktardığım 30 dakikalık video ve 100 TL değerinde tarafımca özenle hazırlanmış daha önce 30'dan fazla siteme onay almaya yardımcı olmuş hepsi 500+ kelime 11 makalelik veritabanıda eklenmiştir.

GÜNCELLEME 24.03.2019

9 Makalelik İngilizce Seyahat Site Veritabanı Eklenmiştir. Yeni tema ve çerez politikasıyla alakalı bir eklenti önerisi paylaşılmıştır.

Adsense Rehberi [7 Sayfa PDF] + Adsense Video Eğitim Seti [30 dakika] + Özenle Hazırlanmış Site Veritabanı + Giriş Seviyesi Pinterest Soru-Cevap Kitapçığı

Daha önce sadece PDF satın alanlar 10 TL karşılığında mevcut dosyalara ve klasöre eklenecek diğer güncelleme içeriklerine erişim hakkına sahip olacaktır.

Kredi Kartıyla Satın Almak İçin: www.shopier.com/1133161

OmerMuhtar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaştan satın aldığım taktik ile toplamda 2 farklı sitem için onay aldım. teşekkür ederim.

ali06han adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok başarılı ebook hazırlamış içinde site onay almak için kullanmak gereken tema bile yazıyor.

TeknoDisk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umut Hocam ile adsense çalışması yapıldı 2 günde onay geldi teşekkürler hızlı işlem için güvenilirdir. Tavsiye ederim..

skdenizcom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kadar hızlı olacağını bende bilmiyordum tebrikler ...

Direk Olarak Site Onaylatma İşlemi Yaptırmak İsteyenler Bu Konuya Bakabilir.

leventkartal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş işinde başarılı 1 adet satın alındı onayını aldı bıraktı.Helal olsun

Forum Dışı Satış: umutcan.guner [at] gmail.com