sanalkuzu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hastalıklarin tümü psikolojik nedenlerden tetiklenir ve zuhur eder. Ellerde güçsüzlük , sahip olmak istemediğiniz size ağir gelen bir yükü (ilişki, sorumluluk v.s. ) temsil ediyor olabilir. Ya da kendi hayatınızın sorumluluğuyla ilişkili olabilir. Var mı bu tarz problemleriniz?
Bazı psikolojik sorunlarım var Yani psikolojik sorun derken bazı yaşanılan ailevi sorunlar sebebiyle hafif bir depresyon hali var. Ama günlük yaşantımı etkileyecek ölçüde bir bir sorun değil.

bim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ofis çalışanlarında veya masa başı çalışanlarda karpal tünel sendromu, tenisçi dirseği gibi rahatsızlıklar görülebiliyor. bir de ortopediye gidip muayene olun bence, geçmiş olsun. @sanalkuzu'nun dediği gibi stres nedeniyle de olabilir.
Dediğim gibi çocukluktan beridir var bu rahatsızlık. Karpal tünel de sanırım bileklerde de ağrı oluyor. Bende sadece avuç içi ve parmaklara doğru ağrı var.

susmus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence ilk olarak kafanızda böyle bir durumda ms als gibi hastalıkları olabileceğini çıkart . gerekli tetkikler hastanede uzmanlar tarafından yapılır. varsa orada ortaya çıkar. siz kendinizi hastalığa yormayın yok gibi baika şeyler düşünün gerisini bedeniniz halleder. kendinizi hasta değil sağlıklı olarak koşullayın vucudunuz ona göre kendisini hazırlasın. kanser olmayan biriai ben kanserim ben kanserim diye diye kendisini öldürürken. kanser olan kişi ben kanseri yenceğim diye diye sağlığın kavuşur. Allah yarfımcınız olsun
Eyvallah hocam. Çok fazla kafaya takmıyorum. Sadece nette araştırırken okudum ve gidip bir tetkik yaptırayım dedim. Şükür MS, ALS gibi bir şey çıkmadı.

Hatergin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sinir sistemi ile alakalı olduğunu sanıyorum, sinir sıkışması vb olmasın hocam?
Yok sinir sıkışması değil. Güçsüzlük diyelim.