Hocam Tie lab'ın ürünlerini aldığınızda ve lisansı aktifleştirdiğinizde kendi sitelerindeki havuza da ekliyorlar diye biliyorum.
Yani themeforest'den alınan ürünleri, register ettiğinizde (aktifleştirdiğinizde) önce envato api'si ile temayı aktifleştiriyor. Beraberinde de https://tielabs.com kendi havuzlarına kayıt ediyor olabilirler mi ?
Ki ben destek almak istediğimde ticket'ımı bu site üzerinden de açıyordum.

Konu ile ilgili soruyu soran arkadaş için ise ; Bu sorunun cevabının ucu açık. Eğer ücretsiz olarak nulled versionlarını indiriyorsanız, içinde orjinal dosyaların haricinde bazı dosyaların da olduğunu veya dosya eklemeyip var olan dosyaların editlendiğini görebilirsiniz.
Hatta bir keresinde denk gelmiştim. Orjinal sürüm ile nulled arasındaki farkları inceler iken, profesyonel bir php bilgisi ile, güzel hazırlanmış bir dosya gördüm. User ve şifrenizi kendisine gönderiyordu. Bu dosya lisanslı indirdiğim temanın içinde yer almıyordu.

Ama bir de şu var. Son dönemlerde illegal olmadığını iddia edip, ama yaptıklarının da etik olmadığını kabul eden bazı sitelerde çok daha hesaplı fiyatlara orjinal tema/plugin'e ait dosyaları satıyor.
Hatta google de bu meşhur eklentileri aradığınızda, bu eklentilere adwords reklamı bile verdiklerine şahit olabilirsiniz. (Denk gelirseniz)

BiELOF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sahifa tema Destek bölümünde bir kişi yardım talebi açıp sorusunu yazmış.

Tema yapımcısının şu mesajını kendim okudum.

Kullandığınız tema lisanslı değil ve yardım talep ediyorsunuz?

O gün kafama takılmıştı. Bu tema site domain lisanslama yöntemi yok. Temada lisans alanı yok.

Bu kullanılan temanın nasıl w a r e z olduğunu anladı acaba dicem? Temayı yapan kendisi