Gencoglan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gunde kac saat uğraşmak gerekiyor? Kac gunde amorti ederiz? Ciddi aliciyim. Detaylar pm alabilir miyim?

Hocam benim taktiğimi satın aldıktan sonra artık uğraşma denilen şey ortadan kalkıyor.Çünkü o saat den sonra siz etsence milyoneri olma adayısınız! 5 Tane öğrenci ayarlıyorum bulunduğunuz şehirden onlara günlük 5'er lira dan 25 ₺ veriyorsunuz ve yaşadığınız şehirdeki bütün internet cafeleri gezip,masaları 50 krş luk açtırıp masa masa geziyorlar.Her pc den sitenize girip reklamlara tıklıyorlar. Bu daha en basit taktiğim ortalama 15 gün gibi süre içerisinde amorti edersiniz.

Goldenwings adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu taktikle kazananlar;

Ali etsensoglu;
" işsizdim, kısa yoldan köşeyi döndüm, şimdi aylık 90.000 TL kazanıyor, lordları malikanemde özendiriyor her sabah kalkınca süt banyosu yapıyorum. Tavsiye ederim."

Şakir gugılgil
" Başta ben de inanmadım, sonra neden olmasın dedim ve küçük bir yatırımla kaderim değişti. Adsense bu başarımdan sonra Google adsense hala ve dayı oğlunu kafalamadan sorumlu reklam pazarlama genel mudur yardimcisi teklifinde bulunsa da, kibarca teklifini reddettim. Şimdi onlar düsünsün"

Ahahahahha baya güldüm hocam buna