Bir süre İngiltere'de yaşamış biri olarak ankette İngiltere cevabını seçtim. Herkes İngiltere'nin çok pahalı olduğunu söylüyor fakat gelire göre pahalı olduğunu düşünmüyorum. TL ile kıyaslamayın. Orada yaşayacaksanız kafanızda sadece orasının para birimi olmalı. İlk gittiğimde bende herşeyin değerini kafamda hep tl'ye çevirip pahalıymış , ucuzmuş hesabı yapıyordum ama zamanla TL hesabını kafadan attım. Ayrıca gidip hemen Londra'nın merkezine yerleşirsen tabiki de pahalıdır. Londra dışındaki bölgeler çok daha ucuz. Irkçılık yapıyorlar laflarına aldanma. Sen insanlara nasıl yaklaşırsan onlarda sana öyle yaklaşırlar. Orada bulunduğum dönemlerde birçok insan ile iletişimim oldu , hem ingilizler ile hemde dışarıdan gelip yerleşenlerle. Hiçbiri de ben Türk'üm dediğimde bana ters birşey söylemedi. Ama sen ben Türk'üm şunu yaparım , öperim , uçarım , keserim gibi konuşursan tabiki de sana da ona göre davranacaklardır. İngiltere'de yaşan insanların büyük çoğunluğu sıcak kanlı insanlardır. Bir konuda yardım istediğinde seni kolay kolay geri çevirmezler. Kız yada erkek çocuğun dışarıya çıktığında aklında birşey olur mu diye şüphe olmaz.