Konu
Ekibine yazar arayan var mı?
21-12-2018, 18:39:47
birfirmanet
Üyeliği durduruldu
Ben kimim?
2004 yılında evime alınan bilgisayar sayesinde sanal hayatım çok küçük yaşta başlamış oldu. Smf, vBulletin gibi forum sistemlerine olan ilgim WordPress ile devam etti. Akabinde 2013 yılında maddi ihtiyaçtan dolayı başladığım makale yazarlığını şuan tam zamanlı bir meslek olarak yapıyorum. Aşırı teknik bilgi ve mevki gerektirmeyen her konuda içerik üretebilirken, illegal olan hiçbir kategoride makale yazmıyorum. Şu zamana kadar sağlıktan nakliyata kadar bir çok kurumsal firma ve şahsa içerik editörlüğü yaptım.
Verdiğim bilgilerin sadece sözden ibaret olmadığını, yılların tecrübesini görmek adına referans olarak eklediğim 4 makaleyi inceleyebilirsiniz.
Ne yapıyorum?
Legal olan kategorilerin tümüne içerik sağlayabilirim. Bu içerikleri üretirken, bir yazar olarak değil okur olarak düşünürüm. Bu sayede hem tamamen seo uyumlu bir makale çıkarır hem de okuyucuyu etkileyerek sayfada kalma süresini uzun tutabilirim. Bunu, 5 yılı aşkın süredir elde ettiğim tecrübe ile yapabilirim.
Beni seçerseniz kazancınız ne olacak?
Ziyaretçilerin sayfada kalma süresi gözle görülür oranda artacak.
Makaleyi teslim aldığınızda sıfır hata ile hiçbir düzenleme gerektirmeden müşteriye iletebilirsiniz.
Anahtar kelimeler bold yapılmış, başlıklarda h1, h2, h3 kuralına uyulmuş olarak makaleyi teslim edebileceksiniz.
Sipariş verdiğiniz tüm içerikleri eklediğinizde, seo uyumu yüzde yüz olacaktır.
Müşteriye; konu içeriği uzatılmadan, ziyaretçinin canı sıkılmadan okuyacağı bir makale teslim etmiş olacaksınız.
Eğer beni yazar ekibinize almak isterseniz özel mesaj üzerinden günlük kaç bin kelime sipariş verebileceğinizi, 100 kelimeye kaç lira verdiğinizi ve ne kadar süreyle çalışmak istediğinizi belirtmenizi istiyorum. Şuan günlük 4.000 kelime yazabilirim. Siparişleri en geç 24 saat içinde teslim ederim. İşime verdiğim ciddiyeti daha iyi anlamanız ve daha iyi iletişime geçebilmek için telefon üzerinden de görüşme sağlayabiliriz. Uzun yıllar çalışabileceğim ekip, öncelik tercihim oluyor.
Referans Makaleler
1-
Farmasi Ürün Tanıtımı
2-
Göz Kapağı Estetiği Nedir, Nasıl Yapılır?
3-
Mavi Ekran Hatası Nedir?
4-
İnstagram Hesap Kapatma Nasıl Yapılır?
Not:
İllegal olan hiçbir konuda içerik üretmiyorum. Teklif dahi etmeyiniz.
Not2:
Lütfen 100 kelimesine 1 TL gibi komik rakamlarla gelip birbirimizin zamanını almayalım.