Sizin bahsettiğiniz isyanlar kişileri hedef almamıştır. Mesela Atatürk kendi ideolojileri ve ülkenin geleceği için direkt sistemin değişmesi gerektiğini düşünerek isyanda bulundu. Aynı şekilde peygamberimizde bir isyanda bulundu ve yeni bir din getirdi. Bunda amaç kişiler değil sistem ve yaşayıştı.Yani bu isyan direkt MAcron'u hedef aldığından sizin bahsettiğiniz isyanlar gibi değil.Ben videoyu hazırlarken insanların ölmesinden ya da maddi kayıplar olmasından dolayı Amerika'nın yaptığını söylemedim. Orta doğu ve Afrika planları doğrultusunda ve ABD'nin çıkarlarına ters davranması sebebiyle bunların olduğunu söyledim. Örgütün sadece ülkede yağma yaptığını söyledim. Biraz daha dikkatli dinlemenizi rica ediyorum.
Dikkatli bir seyirci olup, güzel ve yapıcı eleştirilerde bulunduğunuz içinde şahsınıza teşekkür ediyorum
Malesef hocam kim oldukları bilinmeyen kişiler dediğiniz insanlar halk... Sarı yeleklilere polislerin de katıldığını söylüyorum son olarak ve burayı terk ediyorum. Artı olarak sarı yelekliler sivil toplum kuruluşu değildir.
Biraz daha araştırın bence... Sivil toplum kuruluşunun ne olduğuyla başlayabilirsiniz.