HakanDemirci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı şeyleri bende iade ediyorum. Cahilsin, terbiyesiz ve kibirlisin. saygi ve hosgoruden yoksun. Herşeyi ben bilirim kafası eleştiriye tahammülün yok. Sen hakaret edeceksin ben 40 yaşındayım diyeceksin. Demekki edepli olup olmamak yasa bakmıyor muş. Saygi görmek istiyorsanız insanlara yukarıdan bakıp asagilamayin. Ben yorum yapmadım diyerek benden alıntı yapıyorsunuz. Üzücü bi durum. Uygulama yanlış diyoruz görüş bildiriyoruz. Etmediğin hakaret kalmadı

HTC_A9u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sana karşı son mesajıma kadar hiç hakaret etmedim.
Son mesajımda artık cahilsin demek zorunda kaldım.
Çünkü bilmiyorsun ve öğrenmeye de çalışmıyorsun.

Su-i misal emsal olmaz demek, kötü örnek, örnek gösterilemez demek.
Yani birileri vergi kaçırıyor diye devlet vergi almayı kesmeyecek.
Bazı katiller yakalanamıyor diye tüm katiller serbest kalmayacak.
Yani devletin yanlış çevre politikalarını örnek göstererek çevre için faydalı ücretli poşet kararı yanlış diyemezsin.

Yanlış akıl yürütüyorsun, çünkü akıl yürütme yollarını, istatistiksel veri analizini ve analitik düşünmeyi bilmiyorsun.
Tümevarım kullanıp, kendin şehrinde, kendi kısıtlı çevrende, kendi hayatında gördüklerini tüm ülkeye mal ediyorsun.
Memlekette atık dönüşümü %7 diye resmi rakam var diyorum, sen kendi çevrendeki Suriyeli çöp toplayıcıları anlatıyorsın.

Bilgi nasıl analiz edilir, istatistikte örneklem nedir, örneklem evreni nasıl temsil eder bilmiyorsun.
Bunca bilmediğin şeye rağmen insanlara yukarıdan bakmayın diyorsun.
Bir insana bilmediği şeyi söylemek yukarıdan bakmak değildir.
Sana cahil kafa demedim, seviyesiz de demedim. Yazdığım yazıları tekrar tekrar oku.
Ama sen içinde bir kere cahil kafa, seviyesiz kelimeleri geçmeyen metinden bunu anlıyorsun.

Maalesef bu zihniyeti değiştirmedikçe gelişmeyeceksin ya da gelişimin çok kısıtlı olacak.
Senden alıntı yaptığımda şahsına değil, ürettiğin fikre ve bu fikri üretme şekline eleştiri getirdim.
Üstelik fikrini çürütmek için bilgi, referans ve kavramlar kullandım.
Ama sen hiç bir bilgi, hiç bir referans öne sürmeden bence böyle dediğinde sözünün itibarı olmaz.