berkancay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konuyu dün de gördüm de cevap yazan olmadı sanırım. ikinci kez gördüğüm için bir fikir vermek istedim hocam nacizane. acaba kitabı tamamen siz hazırlasanız daha anlamlı olmaz mı? tabi çok basit olarak değil. misal kapağı çıkartın. güzel bi karton üzerine yapıştırın düzenli şekilde. arka kapak da aynı şekilde. sonra sayfaları şu delik yapan aletlerle delip, ajandanın mandallı demirlerini takıp kitap haline dönüştürün...

şimdi diyeceksiniz ki, gidip bastırmaktansa neden uğraşayım bunlarla böyle güzel bir hediye düşünüyosanız, kız arkadaşınızın çok düşünceli olduğunu varsayıyorum. bu yüzden emek verilerek yapılan kötü bir şey, parasıyla yaptırılan en güzel şeyden çok çok değerli olur onun gözünde bence. en azından ben olsam uğraşırdım. belki basım kadar kaliteli olmaz ama hatıra olarak daha uzun ömürlü olur diye tahmin ediyorum.

*Not: hoş ben zamanında yaptım da ne oldu, o da var. Allah sizi ayırmasın. mutluluklar
saolun hocam nacizane fikriniz icin ancak ben kitabin ickndeki butun bilgileri kendim doldurmak istiyorum sadece basim kismini yaptirayin istiyorum

berattanriverdi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bi tavsiyede bulunayım. istediğiniz şey yapılabilir fiyat konusunda ortalama 150 - 200 tl gibi rakam. daha önce copy centerda çalıştım. tasarımı baskısından çok alırlar. 47
gelelim tavsiyeme sevdiğiniz şairin kitabını alın güzel içinde size anlatan diyim götürün copy centarlardan birine buna özel kapak yaptıracam diyin kapağını çıkartıp size özel bi kapak yaparlar sizin istediğiniz gibi bir tasarım olur yani fiyat aralığı 20 - 50 tl ye halledersiniz..

aslinda mantikli hocam bunu dusunucem