Hocam sanirim yasiniz 20`lerde ve aslinda bugunku yasadiginiz problemler sizi ileride yasayacaginiz problemler karsisinda guclendiriyor. Yani hayat bu, gun gelecek daha iyi durumda olacagiz veya daha kotu durumda olacagiz, onemli olan tecrube kazanip altindan kalkabilmek.
Kendimden ornek vermek gerekirse, cebimde sadece 200$ ile Amerika`ya tasindim, cok zorluklarla karsilasip herseyi duzelttim derken hic beklemedigim bir anda kaza yaptim. Kaza sonucu isimi kaybettim, 2 ay yuruyemedim -Hatta konu acmistim gecen sene- tabii calisamadim, kirami odeyemedim, zaten birikimim yoktu ve cepten yemeye basladim,borca girdim, psikolojim mahvolmustu. Iyilestikten sonra bu sefer is bulamadim, moral olarak bitmis evden cikamayacak durumdaydim. Tam hersey bitti bu psikoloji ile burada yapamam galiba derken is buldum, durumdan haberi olan ailemden yardim geldi, ustune ustluk hic beklemedigim bir yerden gelecegimle ilgili cok guzel bir haber aldim. Su an hersey mukemmel mi?Degil ama simdi bir zorlukla karsilasinca gecen seneyi hatirliyorum ve diyorum ki; o zaman bile ayaga kalktiysam bu zorlukla cok kolay basa cikarim. Siz de bir sekilde duzluge cikacaksiniz ve ileride bu size guc kazandiracak. Ailenizle konusmaninizi tavsiye ederim, belki size kucuk de olsa yardimlari dokunabilir.