HakanDemirci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeş sana şunu deyim bana karşı edepsizlik yapıyorsun bana eğitimsiz kafa gibi cümleler kurarak haddini aşma terbiyesizlik yapma. Anlıyorum yada anlamıyorum seviyesiz diye ithamda bulunamazsin. Edepsiz terbiyesiz.

HTC_A9u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeş hem cahilsin hem de psikolojik problemlerin var.
Hiç bir kavram hakkında bilgin yok, fikir bilgi üretemeyeceğin için işi kişiselleştirme çabasındasın.
Kendi kendine benim sana söylemediğim hakaretleri ortaya atıp bana terbiyesiz diyorsun.

1) Sana eğitimsiz kafa demedim bu senin uydurduğun bir saçmalık.
Sana akıl yürütme şeklin eğitimsiz ve yanlış dedim. Ama sen akıl yürütme gibi temel bir mantık kavramından habersizsin.
Bu da benim tamamen haklı olduğum senin akıl yürütme konusunda gerçekten cahil olduğunu kanıtlıyor.

2) Sana seviyesiz demedim. Sana söylediğim bir temel hukuk kavramını anlamadım ve anlamaya çalışmadın.
Bu da seviyeni gösteriyor. Yani sen öğrenmeye kendini geliştirmeye kapalı, bilmeden fikir üretmeye çalışan bir adamsın.

Şimdi kendince benim sana söylemediğim hakaretlerini kendine ederek bilgi ve fikir yarıştırmak yerine sidik yarıştırmaya çalışıyorsun.
Kardeş dediğin adamın yaşı 40.
Bu da sadece bilgisiz değil, edep ve terbiye konularında da ciddi erezyona uğradığının kanıtı.