Selamlar,

İlk kez apple store'a app yükleyeceğim.Fakat gerçekten apple store yetkililerinin bu kadar yorduğunu bilmiyordum.Yaklaşık 7-8 düzeltmeden sonra Apple Store yetkilileri ile çıkmaza girdik arkadaşlar.En son her şeyi çok net açıklamama rağmen,çok saçma bir soru sormuşlar.Yine de açıklamama rağmen hala ısrarla aynı cevabı yolladılar.Tabi aynı cevabı yollamalarının iki sebebi olabilir,birisi ya hiç okumadılar ya da benim cevabım onların sorusunu tatmin etmedi.Aşağıda kısaca sizden App'den,apple store'un sorularından ve kendi cevaplarımdan bahsedeceğim.Önerilerinizi beklemekteyim.

Enki:Enki öğrencilerin işletmelerden indirim ve ikram kazanmasını sağlayan mobil apptir.Fakat bütçemiz gereği başlangıç olarak Enki şu şekilde çalışmaktadır,
üye ol>giriş yap> mekanları gör> mekan seç > Mekanın açıklamasında mekan ile belirlediğimiz indirim kodu manuel olarak girilmektedir(!) [ bu kısma ünlem koydum çünkü bence takıldıkları nokta bu.]

Uygulama görsellerini ek olarak ekliyorum.Gelelim sorulara ve cevaplara,

Spesifik olarak, uygulamada kullanıcıya özel herhangi bir teklifi veya teklifi görüntüleyemiyoruz. Kullanıcıya özel ve etkileşimli içerik veya işlevsellik sağlayabilir misiniz?

Uygulama da kullanıcıya indirim vermekteyim.Bu bir deneyim.Ne tür bir içerik ve ya işlevsellik eksiği var ki?

Uygulamanız, Uygulama Mağazası için uygun olmayan promosyon kodları, veri aktarım kodları, lisans anahtarları, artırılmış gerçeklik işaretleri veya QR kodları gibi mekanizmalarla kilitlenir veya ek işlevler sağlar.

uygulama içi al-sat olmadığı için bu tamamen alakasız? Bunların hiçbirini kullanmıyorum.