MuratSuhaMakal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bnaşarılar dostum ama uygunluğunu sen belirlersin çok gerekli değilse kimse 1.5k kelimeyi okumaz.
hocam gerekli olduğu için yazacağım. Yaptığım iş X ise bu X'i tanımlayan doğru şekilde tanıyan kişisi çok az ve çok soru gelen/geldiğini gördüğüm bir konu üzerne yazacağım okunacağından eminim yani.

elbistanli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hedef gör ve ilerii türke durmak yakışmaz.
Kesinlikle...!

tuzzluk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok iyi bildiğim bir konuda blog yazıyorum. Mesleğim hakkında. Niche sayılabilecek ve içerik rekabetinin az olduğu bir alan. 2015'te yazmaya başladığımda hiç bir şey bilmiyordum. h2, h3 bile bilmiyordum. İnternette milyonlarca kaynak var, biraz araştırıp sizin kafanızdakine benzer işler yapan siteleri inceleyince zaten yavaş yavaş öğreniyorsunuz. Ama her şeyi başkasından alayım, biri bana anlatsın derseniz altından kalkamazsınız.

Makale için hiç para vermedim çünkü yazdığım konuyu benden daha iyi yazabilecek kimse yok. Host konusunu o dönem güzen.net'ten ucuz bir host alarak çözmüştüm, yıllık 7 tl imiş şimdi daha profesyonel bir hosting paketi kullanıyorum. Eklenti, tema, cdn vb. hiç para harcamadım, hepsini ücretsiz alternatifler ile çözüyorum.

Forumda 1 yıllık sponsor hosting paketi veren arkadaşlar var, yeni projelerimde onlardan yardım alıyorum. İlk yıl hosting ücreti ödemiyorum, proje devam ederse ve firmanın hızından vs memnunsam ücretini ödeyip devam ediyorum.

Asıl site şu anda 1 ayda 1 yıllık tüm masrafını karşılıyor. Makale vs ücreti ödemediğim için diğer 11 ay tüm para bana kalıyor.
Hocam ilk giriş cümlelerimde de belirttim burayı günlük gibi kullanacağım. Ben aklımdaki soruyu buraya yazarım cevap vermek isteyen verir. Yani ben yazdıklarıma cevap beklemeyeceğim soru bu çözüm ne acaba diye araştıracağım bulduğum cevabı da buraya yazacağım doğruysa yol kat ederiz yanlışsa ya bilgili arkadaşlar yanlış der yanlıştan erken döneriz yada tecrübe edinir doğru yada yanlışı kendimiz deriz. Bakalım neler olacak hep birliklikte göreceğiz.