HakanDemirci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki bende size diyorum nerenizden uyduruyorsunuz. Medeni toplumda belediye vardır park bahçeler işleri vardır bunların görevlileri vardır. Çöpe atmak yada yere atmak vatandaşa kabahatler kanunu çerçevesinde işlem yapılır ihbar edin kardeşim belediye ihbar etsin. Bu ülkede memur zihniyeti ile hizmetli ben memurum diyor temizlemem diyor. Medeni ülke böyle mi olur. Bizden çöp ve çevre vergisi alıyor kardeşim sen güzelsin galiba. Bi çevreyi sen düşünüyorsun değil mi vah vah sadece senin duyguların var. Geri dönüşüm var bizzat ben götürdüm geri dönüşüme. Yokmuş. Siz nerden olmadigini uyduruyorsunuz ozaman yapsınlar kardeş çöp vergileri kimin cebine gidiyor. Birazda halktan yana olun be.. Giydiğimiz don kilot pet kazak çikolata cips gofret bunlarida yasakla hepsi naylon ya bi gidin işinize.diger ülkeler enerji içeceği yasakladı biz ona niye laf yok herşey bitti bu mu kaldı. Büyük şirketlerin vergisi silindi bu vergiler alınsa geri dönüşüm fabrikası kurulsa ne olurdu e vicdansızlar

HTC_A9u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu nasıl kafa gerçekten anlamıyorum.
SU-İ MİSAL EMSAL OLMAZ. Bu söz nedemekmiş öğrenmen lazım.
Ortaya güzel bir iş yapılmış.
Sen yapılmayan ya da eksik yapılan işleri örnek göstererek saçma sapan şekilde muhalefet ediyorsun.