Sistemdeki her çatlak gibi bu yasada da çatlaklar var, tam içeriğini bilemiyorum tabi ama pitbull yasak ne demektir? Pitbull besleyene para cezası ne demektir?

6 yaşında amstaff oğlum var banyo lafını duyunca yatağın altına saklanan, dışarı diyince sevinçten kuduran, her günü birlikteyiz, yeri geliyor beraber uyuyoruz, kışı bekleyip kar yağsa da karda koşuşunu izlesem dediğim günlerim, güzel anılarım oluyor, mahalleli çoluk çocuk oğlumu çok seviyor, mesela haftada bir çocuklarla günümüz var oğlumu çağırıp beraber saatlerce oynuyorlar, çocukların en küçüğü 5 yaşında adı Efe ve oğlum Efe'siz oyuna hayatta başlamaz.. Hayatıma kattığı renk ve anlam o kadar büyük ki bazen oğluma bir şey olsa, başına bir şey gelse ben ne yaparım, kahrolurum heralde diye düşünebiliyorken saçmasapan bir yasa ile oğlunuzu elinizden almak isteyenler ve buna alkış tutan bir güruhla karşılaşıyorsun.

Şimdi sistemin hatası ve hepinizin hatası şu, pitbull besleyenlere yasak değil; pitbull kötü yetiştirenlere, dövüştürenlere, tasmasını serbest bırakıp dolaştıranlara, ağızlık takmayanlara, tut, yakala gibi laflarla köpeği tahrik edenlere ceza verilmeli, siz de bu konuda yorum ve eleştiride bulunacağınıza utanmadan gelip helal olsun yerinde karar bütün pitbullar toplatılsın, müstahak gibi kinci ithamlarla bu yasayı destekleyip düşüncelerinizi paylaşabiliyorsunuz.

Kusura bakmayın, yasa da beyinleriniz de hatalı.