Missery adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama uludağ tavsiye edebilirim güzel bir otelde tatilin son gününde güzel bir yemek eşliğinde veya ayrı bir konseptte edebilirsiniz.
Uludağ bursa merkezine yakın olduğu içinde bursayıda gezme fırsatı bulursunuz.
Öncelikle fikriniz için teşekkür ederim hocam, Sakarya'da yaşıyorum, kız arkadaşım ise ankarada yaşıyor şuan.

ULUDAĞ'ı düşündüm ama sezonun içinde olduğu için çok yüksek fiyatlar çıkıyor karşıma o yüzden olmuyor orası

JaaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çıtayı yükseğe koyma derim kardeş, kendince beğen bir yüzük, götür al bunu tak yavşayan yazan olmasın de geç birde sorarsın açlığın varmı diye he derse güzel bir yerde yemek ısmarlarsın.
Güzel yöntem ama bir kere evlenme teklifi edeceğim için güzel birşey olmasını istiyorum

bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kiz kulesi bu is icin en guzel yer
Kız kulesi güzel fikir olabilir bunu araştıracağım

Onuraygun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yamaç paraşütünde evlilik teklifi der geçerim. Unutulmaz bir an yaşatırsınız ve diğer evlilik teklifilerine göre %1.000.000 daha farklı ve şaşırtıcı olur emin olabilirsiniz. Bilgi edinmek isterseniz bizim yapmış olduğumuz evlenem tekliflerinin video ve fotoğraflarını gönderebilirim.
İletirseniz çok sevinirim hocam çok memnun kalırım, ilginç bir evlenme teklifi olur, unutulmaz