blap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir insan kazada öldürdüğü birine nasıl dava açar? Aklım almıyor ben hatasız bile olsam bırakın dava açmayı motora el süremezdim. Babanıza Allah rahmet eylesin. Sizin de başınız sağolsun umarım birileri yardımcı olur.
Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başınız sağolsun. İnsan acısını yaşayamadan nelerle uğraştiriyorlar. Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun.
Hussein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başınız sağolsun hocam
holiday adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başınız sağolsun allah rahmet eylesin.

ben 5 sene önce bir trafik kazası geçirdim. dur levhasinda durmadigim için sagdan gelen araç bana çarptı. ama burada %60 bana %40 karsi tarafa verdiler suçu karşı tarafa %40 vermelerinin sebebi aşırı hiz. burada ne kadar babaniz yola çıkmış olsada motorlunun hizini hesaba katmadan nasil %100 babanızı sorumlu tuttular. elinizdeki kamera kayitlari ile bence iyi bir bu tur davalara bakan avukata danışmanız. tekrardan başınız sağolsun.
Pm attım hocam

sdlmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başınız sağolsun hocam Allahtan rahmet diliyorum...
baymobile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başınız sağolsun
MertcanK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başınız sağolsun, çok üzücü bir durum. allah sabır versin.

Karşıya geçmek istediği yer yaya geçidi değilse motorun hızını hesaba katmadan direk merhum hatalı diyerek geçmiş olabilirler. muhtemelen burada bir memur hatası var, ama motor hız sınırını aşıyorsa yaya geçidi olmasa bile kusur pay edilmeli. canınızdan can gitmiş belki ne yapacağınız aklınıza bile gelmiyor ama bu gibi davalar kazanmış bir avukat ile görüşerek işin peşini bırakmamanızı tavsiye ediyorum.
Maalesef hocam olay yerinde yaya geçidi yok. Muhtemelen dediğiniz gibi hatalı diyip geçtiler. Memurun hatası olduğunu düşünüyorum..

Çok teşekkür ediyorum dostlar, Allah sizden razı olsun..