Domain güzel benim de aklıma dilekce örnekleri dışında proje gelmiyor. Ancak detaylı ve zor bulunan dilekçe örnekleri bulmalısın. Mesela ilgili dilekçenin sayfasında word olarak, pdf olarak indir gibi seçeneklerde olmalı. Mesela geçenlerde yeni taşındığım ev için doğal gaz aboneliği gerekli belgeler diye bir arama yaptım igdas'ın sitesinde ev sahibi tarafından kiracıya yazılmış aboneliğinde sakınca yoktur dilekçesi yazmışlar mesela bunu bir çok kişi görüyor fakat google yazdığınızda hiç bir örneği yok.

Yine ineternet başvurumuz için alt yapı yok deniyor müşteri hizmetleri genel müdürlüğe dilekçe ile başvurun diyor.

Bu örnekleri verme sebebim herkesin günlük hayatında dilekçeyle bir işi oluyor ve hepimizin sorun yaşadığı sektörler. Öyle söylenildiği gibi de çok fazla örneği yok aslında biraz araştırmacı olmak gerekiyor.

Gayet güzel bir alanda proje üretilebilecek bir domain bence her ne kadar değerli olsa da şu piyasa da istediğiniz rakama satabileceğinizi düşünmüyorum. Benim tavsiyem projelendirmeniz yönünde.