Merhaba değerli R10 ailesi,
Herkes bir hikaye yazıyor bu da benim hikayem olsun dedim. Başlıkta gördüğünüz gibi
kanımca tecrübem yok denecek kadar az ve bakalım ne kadar kazanıyoruz (kazanabiliyor muyuz) hep birlikte göreceğiz. Daha önce site çalışmalarım oldu ( ama bir türlü para kazanamadan bıraktım) uzun yıllardır da editörlük yapıyorum. Piyasaya uzak sayılmam ama net bir bilgim yok.( Adsense başvurusu nasıl yapılır onu bile net olarak bilmiyorum.) Kısaca hepsini araştırma ile yapacağım. Tek bildiğim şey
Makale yazmak. Sitenin bütçesini de makale yazarak oluşturacağım. Burayı daha çok günlük gibi kullanacağım hatalarımı, doğru gördüklerimi, sorularımı paylaşacağım. Sizde bir şeyler karalarsınız artık altına tavsiye niteliğinde

Konu devamı uzun olmasın diye spoiler olarak devam edeceğim.
20.12.2018
Daha önce bir iki defa websitesi girişimim oldu ama bir türlü devam ettiremedim ve kapandı. Websitesi ile alakalı elimizdekileri ve elimizde olmayanları listeyelim;
- -Sektör: Eğitim
- -Lisanslı bir temam var (Dha önce açtığım ve devam etmeyen sitemin)
- -Yine aynı konu ile alalı ve son yayını 09.2016 olan bir tane blogger var ve günlük 7-8 kişi geliyor. Bunu değerlendirebilir miyiz bakacağız. Fikriniz varsa buyurun.
- -Bir adet blogger a ait pinterest hesabı var yine son postu aynı tarihli bunu da değerlendirebilir miyiz bakacağım
- -Bir adet FB grubu var elimde yine bu sektörle alakalı 7k+ kadar takip eden var ama aktiflik yok desem yeridir.(bloggerı kullanırken açmıştım)
- -Seo için Kaan GÜLTEN'in Uzmanından Seo kitabı ile başlayacağım ve tabi ki google amca

- -Domain host almadım henüz domain için araştırma yapıyorum daha iyisini bulabilir miyim diye, host güzel.netden alınacak
- -Elimde makaleler var ama güncellemem lazım
- -Bütçem yok (host domain dahil) ama onun için çalışmalara başladım yakında alırım.
- -Bütçem olmadığı için sitenin bütün işleri ile ben uğraşacağım makaleleri de kendim yazacağım tamamen emek.
- -Bu sektörde rakibim yok denecek kadar az tabi devlet kurumlarını ana kelimede ilk sıralarda genelde
- -İlk amacım blogger da en çok hit alan konum ile alakalı daha güzel ve güncel bir makale yazmak tahminim 1k-1.5k uzunlukta olur.
- Ve en önemlisi paramız yok

Hadi bakalım 'Bismillah' dedik ve araştırmalara başladık. yeni gelişmeler oldukça burada paylaşacağım.
Not: Site hiç bir şekilde paylaşılmayacaktır.