ozgunozakyildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgisayar başında
Önümüzdeki sene parayı bulup seyehat edersin inşallah bol bol
SponneR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2018 yılı güzeldide son 2 ay *oktan daha beterdi
Rabbim önümüzdeki sene çoook daha iyi günler versin hocam.. Hayatına neşe bereket gelsin
CLass16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şu zamana kadar geçirdiğim en kötü yıl , net.
rabbim daha kötü etmesin, artık mutluluk ve para için şaha kalkma vakti... haydi bismillah senin için umut dolu bir yıl dilerim
CoolDad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@CLass16; arkadaşımın da dediği gibi, şu zamana kadar geçirdiğim en kötü yıl. Hatta geçirmedim, geçirdi diyebilirim.
Rabbim, önümüzdeki sene ve senelerde öyle mutluluklar versin ki, geçirdigin kötü yıllar, sadece bir anı olarak kalsın
SeripoSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk defa aç kaldığım yıl olarak tarihime yazdım. maddi olarak bayağa kötüydü. haliyle de huzurumu da kaçırdı. güzel insanlarla ve r10 ile tanıştım. r10 ile tanışmak bir dönüm oldu diyebilirim aslında.
rızkın bol, yüzün her diaim güleç, huzurlu ve bol kazançlı yıllar dilerim
selimkajmer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umut dolu yıllar dileirm... Bahtın açık, kalbin huzurlu ve bol bereketli günler dilerim...
codeHIGH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok şükür.
En büyük nimet, şükürdür..Şükreden için her daim umut vardır, umutta gelecek güzel günlere yar'dır
Bonarous adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birçok ilkleri 2018’de yaşadım. Yeni eve taşındım, kız arkadaşımla birlikte yaşamaya başladım, uzun süredir araştırmasını yaptığım şeylere sonunda atılarak kendi paramı kazanmaya başladım, ikinci üniversitemi bitirmeye biraz daha yaklaştım, çok gezdim; sene bitene kadar 35-40 kez şehir değiştirmiş olacağım.

2019’a kalmadan kafamdaki 1-2 projeyi daha hayata geçirmek istiyorum ama ocak ayına da kalabilir. İsteğim, sevdiklerimin sağlıklı olması, uğraştığım şeylerde üzerine koymak ve yurt dışına çıkmak.
Bol gezmeli, bol bereketli bol maceralı yıllar dilerim
hackxien adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle bir puanlama yapabilirim;

Aşk&Evlilik : 10/10
İş : 10/6 (Ülke durumu malum,çalıştığım şirketten çok işçi çıkarıldı ve devam ediliyor )
Hayat : 10/5 (Hem iş durumlarından hem de çocuğumuz anne karnında düşük yaptığı için 5 puanı oradan kırdım İnş. 2019 daha uğurlu gelir bu sebeplerden)
Rabbim , hayırlı evlatlar, hayırlı yuva, hayırlı torunlar görmeni nasip etsin Kazancın bol oslun evin huzurla dolsun inşallah
mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
70 olan borç 100 oldu.
Kazancın milyon olsun, 100 borcu çıkarınca, 999.900 fazla fazla cebince kalır inşallah Bereketli bir yıl dilerim.. Umut varsa herşey vardır..
Nums adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok Şükür ki kötü günler geride kaldı . Şimdi sra daha kötü günler var.
Daha kötü günler geride kalıp çooooooooooooooookkkkk daha iyi günlerin önümüzdeki sene sizinle birlikte olması temennisiyle. bol bereketli musmutlu yıllar dileirm..

Abdlsmt! adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herhalde en kârlı çıkan ben oldum 2018'de. Hatta gelişmeler o kadar baş döndürdü ki, son golü atmak için milli piyango bileti aldım birkaç tane
2018'de kadro aldım, 3 ay sonra eşim atandı(30 tercihin 25'i şehir dışıyken evimize en yakın yer çıktı). Atandığı gün, bebek haberi aldık Şubatta aramızda olacak inşaAllah.
Askerlik yapmamıştım, bedelli çıktı. Parasını yatırıp muayane olurken elverişli değildir raporu verdiler. Şimdi yatırdığımı almayı bekliyorum.
Aralık sonuna kadar 2 planım var 2 gün önce sigarayı bıraktım, bunun devam etmesi. Birde bahsettiğim piyango
Hadi bakalım rabbim çok daha iyi etsin, saglıklı ve ailesini babasını annesini seven bir evlat etsin.. sen 2019 daki mutlulugu şimdiden garantilemişsin maşallah...
CytSaiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maddi olarak sıkıntı yaşamadığım bir yıl oldu fakat geleni harcadık, birikim yapamadık. Onun dışında her yıl gibi mutluluk da oldu, hüzün de. He bir de çok değer verdiğim bir insanı (Eniştemi) kaybettik. Kısacası böyleydi...
Rabbim eniştenizin mekanını cennet eylesin. Sanada bol rızıklar,, bol huzurulu kazançlı ve birikimli yıllar dilerim
baymobile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fena değil
Şükredenlerden Rabbim daha iyi etsin eksiltmesin çoğaltsın:.Huzurlu yıllar dileirm
bim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
son yıllarda olduğu gibi 2018'de vasat bir yıldı. kariyer anlamında bir gelişme olursa bu seneyi iyi kapatmamız açısından bir fırsat olabilir, kör talihe duyurulur
Kör Talihten cevap var: Fazla acele etme, 2019 da kariyerine odaklanıp iyi iş fırsatları gelecek.. Sen, en uygun olanını düşün taşın karar ve seç... Hadi yolun açık, kalbin huzurlu ve evin bereketli olsun
delidolu_1717 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zarar, borc artışı, dolandırılma, batış, davalar vs 2019 da insallah düzeliriz.
Bunlar birer kötü anı olarak kalıp, 2019 yılında kazanç kazanç kazanç olarak sana dönüp, hem kalnbine huzur, evine mutluluk cebine bereket olarak dönsün
acidmax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
son yıllarda iyi giden bir şey yok, gelir olarak epey kötü... 2018'de sağlığım da bozuldu, tümden durumlar kötü oldu diyebilirim inşallah dibe varmışımdır ve olaylar tersine döner
Gecenin en karanlık oldugu vakit, güneşin çıkmaya başladıgı andır. Sabret, güzel günler kapıda. Sen sadece ona odaklan, diğer kötü sesleri es geç, o mutluluga ve berekete odaklan.Başka şeye odaklanırsan önemsediklerini de duymazsın
Empower adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah’a binlerce kez şükürler olsun, ne kadar kötü şeyler gelsede başıma; daha kötüsü gelmeden bitiriyoruz inşallah.
En güzel şey iyiye de kötüye de şükretmek. Çünkü hayır ve şer, Allah'tandır. Ondan gelene de can kurban zaten İnşallah hayır, huzur mutluluk ve bereket bu yıldan itibaren senin ve ailenin etrafını kuşatır.Huzurun daim kazancın bol bol, ve Herşey gönlünce olsun hocam.
hayatnesesi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2018 in ortasında kızım dünyya geldi baba oldum

Gecen ay işten çıkarıldım, şu an işsizim

bu nedenle 2018 de hem çok mutlu oldum hem çok üzüldüm.

2019 da ne oluruz bilemiyorum
Rabbim, mutlulugunu diam ve kazancını bol eylesin... Her sene mutlulugun katlanarak devam etsin
Hurtech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şansınızın devamını dilerim resmen hayata 90 dan çakmışsınız golü...
Sizinde şansınız bol, kazancınız daim ve huzurunuz artarak devam etsin.. Tüm doksan goller sizinle oslun