Değerli
@CLass16; , öncelikle tebrik ederim. Bu alan adı benim de takip listemdeydi ancak backorder yaptırma ihtiyacı duymadım. Sebebine gelecek olursak, söyleyeceklerim aslında bu başlıkta cevabını aradığınız sorulara da cevap olacaktır.
Bu alan adı sizce hangi sektöre hitap ediyor? Ya da şöyle sorayım, herhangi bir ticari sektöre hitap ediyor mu? Cevabı: Hayır! Bu alan adını ne bir e-ticaret sitesi için ne de bu türevde başka bir proje için kullanamazsınız. Bu alan adı için yapılabilecek en akıllı proje; dilekçe yazımı üzerine kaliteli ve internetteki yüzlerce muadilinden ayrılan bir site açmak; bu sitenin kazanacağı hit ile de reklam geliri elde etmek. Burada yorum yapan arkadaşların değerlendirmelerine saygı duyuyorum ama ben hiçbirine katılmıyorum. Ben şahsen yalnızca böyle bir projede kullanılabileceğini düşündüğüm bir alan adı için backorder yapma gereği dahi duymadım. Xxxx edeceğini söyleyen arkadaşlar, bu alan adının ne tür bir projede değerlendirilebileceğini de açıklarsalar belki değerlendirmeleri daha anlamlı olur. Haa bu arada söylediklerim alan adını kötülemek anlamında anlaşılmasın. Bence bahsettiğim tarzda bir proje için mükemmel bir isim ancak dediğim gibi projelendirirseniz öyle. Umarım ben yanılırım ve istediğiniz rakama satabilirsiniz. Ama ben sizin yerinizde olsam projelendirip satacaksam da öyle satarım. Tekrar hayırlı olsun.