Herkese merhaba kardeşlerim, abilerim.
Efsane konuyu 2018 e özel açmak istedim. Sizce hala forum tanıtım faydalımı dır ?
forum tanıtım olarak ben şu şekilde yapıyorum mesela sitem araba ile alakalı google a araba yazıyorum araba ile ilgili daha önce açılmış konulara girip tavsiye şeklinde yazıp link bırakıyorum. hem daha doğal görünüyor hem de aynı içerik olmuş oluyor ve kesinlikle manuel yapıyom günde bir kaç tane.
Siz forumdaki gibi 100 tane alıp da fayda gördünüz mü ? ya da başka yöntemleriniz var mı ? ya da forum tanıtım öldü bulaşma diyeniniz var mı ?
ilk aşamayı çok doğru yapıyorsun ama devamı var.
öncelikle yanlış olan şey forum tanıtımını link çöplüğü olmuş forumlarda yapmak kullanıcısı az olan yerlerde yapmak pek sağlıklı ve akıllıca değil.
onun yerine bir iki forumda yapmak üyesi bol forumda yapmak daha mantıklı. link çıkışı direk olursa daha iyi. mesela forumdonanımdakinin pek faydası olmuyor bence.
öncelikle sıfır konu yerine daha önce açılmış konulara biraz açıklamayla birlikte site adresini url şeklinde ekleyin. eğer bu mesajınızı birisi alıntılar ve o konu biraz uzar ve aktifleşirse süper oluyor. eğer alıntı yapan yoksa bunu kendiniz yapın başka bir ipden başka bir üyelikle o mesajınızı alıntılayın ve siz de birşeyler ekleyin bunu 5 aşama yapmanız süper etki yaratıyor. ancak peş peşe alıntılar değil de mesela 5 sayfa konu uzarsa bu 5 sayfada 5 kere alıntılarsanız çok etkili oluyor. hatta manyak etkisi oluyor uzun zaman 50 100 hiti olan film sitesi 10k hite çıkıyor. çıktı. bir kaç kere denedim aynı etkiyi yaptı. hatta ben bunu seocry adlı forumda denemiştim ilk ve etkisini hemen görünce tesadüf eseri sonra başka yerlerde denedim bazen etki alamadığım da oldu ama genelde etki aldım.