fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o zaman forumu dolandıran xar elemanı babası mı dolandırmış yani xar masum oluyor bu yazıya göre. yarın öbür gün babası bulunur oda beni başka biri dolandırdı der.

geçmiş olsun arkadaşlar bu iş karara zor bağlanır delilleri iyi toplamaya bakın.

geçmiş olsun
hayır hayır hocam öyle değil. savcılığa gittikten sonra tüm detayları anlattım.babasini katmadim fakat babası ile konuşup bilgi edinmek amacıyla aradığımı savcıya sözel olarak söyledim ve katip ile ifademi aldı. ilkinde cumhuriyet savcısına anlattım sonra katibi ifademi yazdı dekontlari çıktıları aldim banka dekontlarini hepsini savcıya verdim. sonra yine Cimer den suç duyurusunda bulundum savcıya gitmeden önce de bulunmuştum savcı dan sonra da bulundum. savcıdan aldığım ifade tutanağı

SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sözleşme konusu vardı kimse sözleşme almadı mı? Zira 5000 lira üzerinde sözleşme yapacağını beyan etmişti. Ad soyada göre gitmenizi öneriyorum yani ödemeyi yaptığınız bankaya dava açarak şahsın kişisel bilgileri ve banka kamera kayıtları ortaya çıkar. Sonrasında dava açılır.
zaten kişi bana para yollaginda borçlu alınan ödeme diye açıklamaya ekliyordu. ek olarak hepsini anlattım savcıya. Çanakkale de yaşadığını babasının adliye de çalıştığını savcıya söyledim.
zaten neyin ne olduğu savcı talimatı ile lap diye çıkıyor. galiba şahin bey in tüm hesap hareketlerine tek tek bakılmış. suç duyurusunda bulunan kişi sayısı ben dahil bilinen 5.