Merhaba dostlar,
İstanbul'da yaşıyorum ama tekirdağ'a hem eşim hem çocugum hem de kayınpederimin sağlık sebebleri ile sürekli gelir giderim. Yani ayın yarısından fazla Tekirdagdayım desem yalan olmaz...
Bir elektirik faturası geliyor, bir su faturası geliyor istanbulda kafamı duvarlara vurmamak için kendimi zor tutuyorum. Sanki başka ülkede yaşıyoruz. Veya resmen soyuluyoruz..Evet soyuluyoruz..!
Burda harcadığım suyu istanbulda harcasam en az 550 600 TL gelir istanbul'da. Araba yıkıyorum, bahçeyi yıkıyorum hatta istanbuldan halıları alıp burda yıkıyorum. en fazla 4, 5 tl geliyor..
Bir fatura geldi (bu fatura her zaman bu seviyelerde geliyor) 2.7 TL.Su saatinde sorun yok burdaki tanıdıklarda da aynı durum var.Köy diye geçiyor ama bizim kastamonuda ki ilçemizden bile büyük .
Yani yeni parayla 2 TL 70 Kuruş.. ben burda en fazla 4-5 seviyesini gördüm... Hatta 5 tl civarı gelince kafayı yiyecektim
Size tavsiyem köye, taşraya taşının... Elektirik su faturası fazla gelenlere duyurulur... Ben bunu iyiden iyiye düşünüyorum... İlk fırsatta çıkacagım istanbuldan..