Kullanıcı eklerken ödeme hakkında uyarı veriyor. Şuan geçerli olan birincil ödeme profili sadece o profile sahip olan kullanıcı değiştirebilir. Devir aldığınız kişiye durumu bildirmeniz gerekmektedir.