cok uzun hocam ozetlermisin sana zahmet
Kıasacası toplumda ki bu 3 farklı kadının anlattıklarındna ve eylemlerinden nasıl ruhsal bir travma yaşadıklarını anlatıyor yazar. Baştan sona okumayınca anlaşılmıyor.
Oda tvyi okuyunca okumayı bıraktım
Odatv de ki bazı yazılar benide rahatsız etse de en azından medyada sağlam durabilen, fikirlerini düşüncelerini sonucu ne olursa olsun yazabilen birileri olduğu için takip ediyorum.
Bazen söyleyen değil söylenen önemlidir ve bence söylenenler gayet mantıklı.
Hadise (yukarıdaki yazıya göre) iç çamaşırıyla klip çekiyor, rtük küçük çocukların olumsuz etkileneceği sebebiyle bunu sansürlüyor ->suçlu erkekler
Yahu erkeklerin burada ne suçu var? Klip haksız yere sansürlenmiş ise git rtük'e çat! Erkeklerin ne alakası var bu olayla.
Mustafa Ceceli'nin eski eşi ve intizar arasındaki cinsel eylemlerini çocuğun yanında yapıyorlar. ->Suçlu Mustafa Ceceli (Yani bir erkek) Neden? Çocuğunun bu ortamda kalmasının sağlıksız olduğunu düşünüp velayetini almak istemiş...yukarıdaki yazıda bu olay nasıl anılıyor? Erkek şiddeti olarak...
Aleyna çocukluğumu yaşayamadım diyor -> Suçlu erkekler
Kızın konuşmasını dinledim, özetle çocukluğumu yaşayamadım diyor. Tamam kız haklı olabilir, hem kendisi hem ailesi gelen ünü ve parayı görünce yoğun temposundan çocukluğunu yaşamasına zaman kalmamış olabilir de, buradan pedofiliye erkek düşmanlığına nasıl geliniyor?
Aleyna aynı yaşta bir erkek olsaydı ne olacaktı? Çocukluğunu yaşayamadığı için kadınlar mı suçlu olacaktı???
Erkekler olarak maalesef hukuk önünde kadınların çok gerisindeyiz. Kadının beyanı esastır maddesine istinaden hapiste tutulan erkeklerin olduğu, kadınların bir gün evli kalsa dahi ömür boyu erkekten nafaka aldığı, nafakasının ödeyemediği için 25000 erkeğin hapiste olduğu bir ülkede, haklarımızı korumuyorsak bile en azından yukarıdaki gibi erkek düşmanlığı yazılarına destek vermesek çok iyi olacak.
Siz olayı yanlış anlamışsınız yada tam okumamışsınız. Burada erkekleri hedef göstermemiş. Belki sadece eleştiriyi bu kadınlar üzerinden yapmış. Erkeklere dokunmamış. Belki onlarıda eleştirse daha farklı şeyler yazacaktı onlar içinde.